MAKIA

Makian vaatteet kestävät aikaa

Makia on vuonna 2001 perustettu suomalainen vaatemerkki. Helsingistä alkunsa saanut merkki panostaa vaatteissaan toiminnallisuuteen ja harkittuihin yksityiskohtiin. Merkkiä inspiroivat pohjoismainen karu ilmasto ja muodin hienovaraisuus.

Makia perustuu kahteen toimintaperiaatteeseen, vaatteiden kestävyyteen ja ajankohtaisuuteen. Jokaisen vaatteen pitää kestää aikaa ja olla ajankohtainen juuri nyt, tässä hetkessä. Mallistot eivät täten perustu tiettyyn sesonkiin vaan sama malli voi toistua mallistosta toiseen. Makia pyrkii myös vastuullisuuteen ja ympäristöystävällistyyteen. Merkin tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä 75% materiaaleista olisi ympäristöystävällisiä. Missio on jo aloitettu ja vuodesta 2020 lähtien päämallistojen T-paidat, hupparit ja collegepaidat on valmistettu luomupuuvillasta.

Makia lastenvaatteet

Makialla on naisten- ja miestenvaatemallistojen rinnalla myös lastenvaatemallisto, joka toistaa päämallistojen teemoja ja värejä. Lastenvaatemallisto koostuu ajattomista T-paidoista, huppareista, collegepaidoista, takeista ja pipoista. Kokoja löytyy koosta 86/92 kokoon 146/152. Lastenvaatteiden mitoitus on melko pientä, joten niistä voi valita yleensä huoletta kokoa isomman, kuin normaalisti.

Näytetään tuotteet 1-40 / 93

Makia - Eerik Beanie, Moss
MAKIA - Aria Beanie, Violet
MAKIA - Aria Beanie, Green
MAKIA - Aria Beanie, Black
MAKIA - Aria Beanie, Mauve
Makia - Eerik Beanie, Black
Makia - Eerik Beanie, Yellow
MAKIA - Teddy Beanie, Black
Makia - Pujo Snapback, Dark Green
Makia - Pujo Snapback, Black
Makia - Dizzy Trucker cap black
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Dizzy Trucker cap navy
Tuote on tilapäisesti loppu
MAKIA - Merino Thin Cap, Red Mahogany
MAKIA - Merino Thin Cap, Sienna
MAKIA - Merino Thin Cap, Mango
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Trim T-Shirt, light green
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Trim T-Shirt, marigold
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Fiskari T-Shirt, black
Tuote on tilapäisesti loppu
MAKIA - Bait beanie, moss
Tuote on tilapäisesti loppu
MAKIA - Merino Thin Cap, Black
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Bronco cap, wine
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Flint sweatshirt, port
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Brand Hooded Sweatshirt, black
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Brand Hooded Sweatshirt, ochre
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Brand Hooded Sweatshirt, port
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Wade LS shirt, grey
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Verkstad LS, yellow/white
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Pocket T-Shirt, teal
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Fiskari T-Shirt, white
Tuote on tilapäisesti loppu
MAKIA - Makia Beanie, Black
Tuote on tilapäisesti loppu
MAKIA - Makia Beanie, Light grey
Tuote on tilapäisesti loppu
MAKIA - Makia Beanie, Mint
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Square Snapback, Green
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Timber T-Shirt, Light grey
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Gully T-Shirt, Black
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Verkstad T-Shirt, Mint / White
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Pocket T-Shirt, Red
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Strait Sweatshirt, Light Grey
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Scope T-Shirt, Black
Tuote on tilapäisesti loppu
Makia - Seadog T-Shirt, Red / white
Tuote on tilapäisesti loppu
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Noudatamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä, Sähköisen kaupankäynnin sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Tuote- ja hintatiedot

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset postiin 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. HUOM! Ruuhka-aikoina toimitusajat ovat pidemmät! Mikäli sinulla on kiire saada tuote, varmistathan/ ilmoitathan asiasta meille ennen tilaamista sähköpostitse info@pikkuotus.fi . Emme vastaa Postin toimitusajoista ja – viiveistä.

Toimitustavat ja -maksut

Alle 500 gramman painoiset tilaukset toimitetaan yleensä Postin Pikkupakettina, joka toimitetaan seurannalla suoraan postilaatikkoon, yli 500 gramman ja yli 100 euron arvoiset tilaukset toimitamme pakettina. Toimitusmaksut kotimaahan 4,90 euroa, yli 150 euron tilaukset postikuluitta. Tilaukset toimittaa Posti. Toimitusmaksut sisältävät postikulujen lisäksi myös pakkaamisen käsittely- ja materiaalikustannukset.

Huom. Lahjakortit toimitetaan aina sähköpostitse.

Toimitusmaksut EU:n sisällä 9,90 euroa. Toimituskulut EU:n ulkopuolelle 19,90 euroa.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Klarna checkout- maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danskebank
 • Säästöpankki/POP
 • Aktia
 • S-pankki
 • Visa
 • Mastercard
 • Klarna erämaksu
 • Klarna lasku
 • Paypal
 • Tilisiirto (Maksu tulee suorittaa kolmen (3) arkipäivän kuluessa, muuten tilaus perutaan).
 • Jousto
 • Collector
 • Mash
 • Mobilepay

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99770 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Vaihdot ja palautukset

Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.
Palautusmaksu on 4 euroa, vaihto on maksuton. Palautuksesta ei tarvitse ilmoittaa erikseen, mutta vaihdosta on sovittava etukäteen sähköpostitse jotta voimme ottaa vaihdettavan tuotteen varaukseen. Asiakaspalvelumme sähköpostiosoite on info@pikkuotus.fi
Huom! Jos tilauksen arvo alittaa palautuksen jälkeen postikuluttomuuden rajan, vähennämme postikulut palautuksesta. Tällöin palautusmaksu on 8,90 euroa.

Laita aina palautuspaketin matkaan lähetyslista, tai muu paperi josta käy ilmi tilaajan tiedot. Tämän jälkeen voit viedä paketin postiin palautustunnuksen kera. Palautus tiskiltä on maksutonta.

Palautusosoite ja sopimustunnus:

ASIAKASPALAUTUS/ 671708
pikkuOtus
Kauriintie 13
34140 Ylöjärvi

Tuotteen voi palauttaa myös Smart-postin kauttaa käyttämällä samaa koodia kuin noudettaessa. Pakettiin tulee kirjoittaa asiakaspalautusosoite ja -koodi.

Tilauksen peruuttaminen edellyttää, että tuote palautetaan moitteettomassa kunnossa (vaate on käyttämätön ja siinä on tuotelaput ja mahdollisesti mukana ollut alkuperäinen tuotepussi tallella)

Hygienisistä syistä johtuen emme hyväksy seuraavien tuotteiden palautuksia:

Sukkatuotteet (sukat ja sukkahousut), jos paketti on avattu ja tuotteita sovitettu.
Alusvaatteet, jos hygieniasuoja ei ole paikoillaan.
Uimavaatteet, jos hygieniasuoja ei ole paikoillaan.
UV-vaatteet (pl. Paidat), jos hygieniasuoja ei ole paikoillaan.
Hiuspannat, hiuslenkit ja -pinnit

Jos valitsit tilauksen maksutavaksi laskun, sähköpostiisi lähetään uusi lasku, kun palautus on käsitelty. Voit tarvittaessa olla yhteydessä maksunvälittäjämme Klarnan asiakaspalveluun laskun eräpäivän siirtämiseksi joko sähköpostitse info@klarna.fi tai soittamalla Klarnan asiakaspalveluun puhelitse numerossa 09 425 99771.

Tuote voidaan myös vaihtaa toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin. Jos korvaava tuote on eri hintainen, teemme joko rahojen palautuksen tai laskun erotuksesta. Jos haluat vaihtaa tuotteen johonkin muuhun, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse niin varaamme haluamasi tuotteen ja postitamme sen palautuksen saavuttua meille.

 • Kaupanpäälliset, kuten lippikset ja lahjakortit, joiden ehtona on tietyn tilausrajan ylittäminen, menettää jos tilaus palautetaan tai raja alittuu. Jos kaupanpäällistä ei palauteta, tuotteen ilmoitettu arvo vähennetään maksunpalautuksesta.

Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista toteutuneet postikulut (10 euroa). Voimme lähettää tilauksen uudelleen postimaksun hinnalla (4,90€), mutta jos tilauksesta tämän jälkeen palautetaan tuotteita, veloitamme toteutuneet postikulut, 20e. Jos tilauksen arvo alittaa palautuksen jälkeen postikuluttomuuden rajan, vähennämme postikulut palautuksesta.

Palautukset käsitellään 14 vuorokauden sisällä palautuksen saapumisesta. Maksujen palautukset hoidetaan maksunvälittäjäpalveluidemme Klarna checkoutin ja Checkout Finlandin kautta. Mobilepaylla maksettaessa palautus tulee tilille Checkout Finlandin kautta. Emme tarvitse tilinumeroasi ellet ole maksanut tilaustasi tilisiirrolla.

Kanta-asiakkuus

pikkuOtuksen kanta-asiakkaaksi eli vipOtukseksi pääsee, kun tilausten arvo rekisteröityneenä asiakkaana on yli 1000 euroa.
Kanta-asiakkaana saat normaalihintaisista tuotteista -15% alennuksen

Reklamaatiot

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassanne tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa/tilauksessa ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme ensisijaisesti korvaamaan tuotteen vastaavalla tuotteella ja jos tämä ei ole mahdollista, lahjakortilla.

Force Majeure

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. pikkuOtus oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yhteystiedot

pikkuOtus

info@pikkuotus.fi