Toimitusehdot

Toimituskulut 

Pakkaus- ja toimituskulut ovat suomalaisiin osoitteisiin 3,5 euroa. Yli 100 euron tilauksiin emme peri toimituskuluja. Ahvenanmaalle ja Eurooppaan toimituskulut ovat 10 euroa.

HUOM. Mikäli teet 2 erillistä tilausta kahden (2) tunnin sisällä toisistaan ja toivot, että ne yhdistetään samaan pakettiin, ilmoita meille sähköpostitse info@lillacompany.fi niin palautamme ylimääräiset postikulut. Näin maksat vain yhdet toimituskulut. Mikäli olemme ehtineet jo pakata ensimmäisen tilauksesi ja olet saanut siitä ilmoituksen sähköpostiisi, ei yhdistäminen enää onnistu.

Mikäli mahdollisen tuotepalautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle 100 euron toimituskuluttomuuden rajan, perimme normaalit toimituskulut 3,50 euroa jälkikäteen. 

Toimitustavat ja -aika

Tilaukset toimitetaan Postin 1. luokan kirjeenä tai postipakettina. Jos tilauksesi lähetetään pakettina, se toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen ja saat lähetystunnuksen lähetysilmoituksen yhteydessä. Lähetyksen kulkua voit silloin seurata lähetystunnuksen perusteella.

Kaikki tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti postiin saman päivän aikana, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 1-3 (arki)päivää, riippuen Postin toimitusajasta. Mikäli sinulla on kiire saada tuote, varmistathan/ ilmoitathan asiasta meille ennen tilaamista sähköpostitse info@lillacompany.fi

 

Palautukset & vaihdot

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön, alkuperäisessä pakkauksessaan ja mahdolliset laput edelleen kiinni.
Voit palauttaa meille maksuttomana asiakaspalautuksena kaikki normaalihintaiset tuotteet. HUOM. Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus on voimassa kerran/tilaus eli mikäli haluat palauttaa meille jo kertaalleen vaihtamasi tuotteen, on palautus sinulle maksullinen. Sama pätee, jos haluat palauttaa tilaukselta useamman tuotteen, mutta teet palautuksen syystä tai toisesta kahdessa erässä. Tuotteen vaihto täysin samaan tuotteeseen (esimerkiksi kuviokohdistuksen takia) on maksullista (3€). Ennakkotilaustuotteissa on maksullinen palautus ja peruutus (3€).

Ale-hintaisten tuotteiden palautus on asiakkaalle maksullinen. Huomiothan että tämä koskee myös tuotteita ostettu alennuskoodilla (poislukien lahjakorttikoodit). Vähennämme palautettavasta summasta 3 euroa, mikäli käytät palautukseen Lilla companyn Postin sopimustunnusta. Ale-tuotteen palautuksesta joudumme perimään kulut myös siinä tapauksessa, että samassa lähetyksessä palautetaan normaalihintaisia tuotteita. Ale-hintaisen tuotteen vaihto toiseen kokoon on asiakkaalle maksuton. 

Ilmoita palautuksesta aina etukäteen osoitteeseen info@lillacompany.fi tai alla olevan palautelomakkeen kautta. Palautuksesi käsitellään 14 vrk:n sisällä sen saapumisesta meille. Muista ottaa palautuksesta itsellesi tosite eli kuitti. Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista todelliset kulut 10€. 

Palautusosoite on:
Lilla company/ Sopimustunnus 635340
Lehtomäentie 15
34130 Ylinen

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen esim. toiseen kokoon, suosittelemme ilmoittamaan asiasta sähköpostilla, jotta voimme varata oikean koon sinulle. Lähetä vaihdettava tuote yllä olevaan osoitteeseen ja laita mukaan ilmoitus siitä, mihin kokoon haluat vaihtaa.

Huomioithan sen, että mikäli palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle 100 euron, jolloin toimituskuluttomuuden raja ei enää ylity, perimme normaalit toimituskulut eli 3,50 euroa jälkikäteen. 

Tuotevirheen korjaaminen

Mikäli havaitset tuotteessa materiaali- tai valmistusvirheen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Muistathan liittää mukaan kuvia virheestä! Jos toimitettu tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, voit reklamoida asiasta suoraan postikonttoriin ja pyydämme olemaan yhteydessä myös asiakaspalveluumme välittömästi. Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, pyydämme myös tässä tapauksessa olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme pikimmiten.

Tuotetarjoukset ja -kampanjat

Mahdolliset tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa vain ennalta määrätyn ajan eikä niitä voi yhdistää jälkikäteen jo tehtyihin kauppoihin. Mahdollisten palautusten myötä tarkistamme, täyttyykö tarjousehdot edelleen.

Ylivoimainen este

Lilla company ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. 

 

Tilaa uutiskirjeemme!