Palautukset & vaihdot

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön, alkuperäisessä pakkauksessaan ja mahdolliset laput edelleen kiinni.
Voit palauttaa meille maksuttomana asiakaspalautuksena kaikki normaalihintaiset tuotteet. HUOM. Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus on voimassa kerran/tilaus eli mikäli haluat palauttaa meille jo kertaalleen vaihtamasi tuotteen, on palautus sinulle maksullinen. Sama pätee, jos haluat palauttaa tilaukselta useamman tuotteen, mutta teet palautuksen syystä tai toisesta kahdessa erässä. Tuotteen vaihto täysin samaan tuotteeseen (esimerkiksi kuviokohdistuksen takia) on maksullista (3€). Ennakkotilaustuotteissa on maksullinen palautus ja peruutus (3€).

Ale-hintaisten tuotteiden palautus on asiakkaalle maksullinen. Huomiothan että tämä koskee myös tuotteita ostettu alennuskoodilla (poislukien lahjakorttikoodit). Vähennämme palautettavasta summasta 3 euroa. Ale-tuotteen palautuksesta joudumme perimään kulut myös siinä tapauksessa, että samassa lähetyksessä palautetaan normaalihintaisia tuotteita. Ale-hintaisen tuotteen vaihto toiseen kokoon on asiakkaalle maksuton. 

Ilmoita palautuksesta aina etukäteen osoitteeseen info@lillacompany.fi tai alla olevan palautelomakkeen kautta. Palautuksesi käsitellään 14 vrk:n sisällä sen saapumisesta meille. Muista ottaa palautuksesta itsellesi tosite eli kuitti. Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista todelliset kulut 10€. 

Huomioithan sen, että mikäli palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle 100 euron, jolloin toimituskuluttomuuden raja ei enää ylity, perimme normaalit toimituskulut eli 3,50 euroa jälkikäteen. Jos alennuksen saamiselle asetetut ehdot eivät asiakaspalautuksen yhteydessä täyty, pidätetään edun arvoa vastaava summa rahapalautuksen yhteydessä. Mikäli peruutat tai palautat lahjakortilla maksamasi tuotteen tai tilauksen, summa palautetaan vastaavan arvoisen lahjakorttiin verkkokauppaan. 

Palautusosoite on:
Lilla company/ Sopimustunnus 635340
Kuusistontie 6
33480 Ylöjärvi

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen esim. toiseen kokoon, suosittelemme ilmoittamaan asiasta sähköpostilla, jotta voimme varata oikean koon sinulle. Lähetä vaihdettava tuote yllä olevaan osoitteeseen ja laita mukaan ilmoitus siitä, mihin kokoon haluat vaihtaa.

Jos olet noudattanut palautusohjeita, sinun ei tarvitse odottaa kuittausta viestiisi vaan voit palauttaa tuotteen.


Tilaa uutiskirjeemme!